Rólunk

Sok szeretettel üdvözlünk oldalunkon!

Nevünk Dobi Krisztina és Ihász Gábor.

2008 óta (időközben már családként) utazunk együtt, ez idő alatt 34 országba jutottunk el közösen. Az utazás nekünk nem az All Inclusive tengerparti szállodákról és láblógatásról szól, hanem arról, hogy minél jobban ismerjük meg a világ országait, a különböző kultúrákat, gasztronómiát, minél több helyet látogassunk meg és gyűjtsünk életre szóló élményeket. Mindezt minél olcsóbban és minél optimálisabban kihasználva az utazásra szánt időt.

Nem célunk bebizonyítani, hogy az általunk szervezett utazások hibátlanok. Messze nem azok! Nem tudhatjuk, hogy az önmagunknak szervezett szállások, programok, látnivalók kielégítik-e a Ti igényeiteket is… Amit viszont biztosan tudunk, hogy egy felejthetetlen utazáshoz nem feltétlenül szükséges hosszú hetekig távol lenni, vagy teljesen leapasztani a családi kasszát. Kis utánajárással mindenki képes arra, hogy álmai utazását megszervezze, az utazási irodákhoz képest alacsonyabb áron.

Ha szeretnél utazni, de sokallod az előre összerakott programok árát,
Ha nem tetszik, hogy mások által rugalmatlanul meg van szabva a napi program,
Ha tapasztalatlan vagy, hol kezd el a szervezést,

Akkor ez a Blog neked szól!

Bízunk abban, hogy a mi élményeink segíteni fognak a saját utazásaitok  megtervezésében, pénzt és időt spórolva, hogy ezentúl Ti is minél többször mondhassátok, hogy:

“UTAZNI MENTÜNK!”